hvordan tjene penger raskt som barn

Hvordan tjene penger raskt som barn – 5 måter for barn som ønsker raske penger

Hopp seksjoner!

Å tjene penger som barn er ikke alltid lett, ikke er det lett å få en deltidsjobb og kanskje ikke dine foreldre vil gi deg penger for husarbeid eller en fast ukelønn. Men ikke bekymre deg, det finnes mange muligheter for at du også kan tjene mye penger, men det vil kreves hardt arbeid og stå på vilje. I denne artikkelen om hvordan barn kan tjene mye penger raskt vil du finne 4 gode måter som hjelper deg å tjene penger raskt som barn.

Les også 10 tips for hvordan tjene penger for deg under 18 år

tjen penger med å selge blomster
tjen penger med å selge blomster

Tips 1 – Tjen penger med å selge blomster

Det første tipset er å selge blomster. Det er en enkel, men likevel lukrativ virksomhet for barn å tjene raske penger. Alle eldre mennesker liker barn og derfor er lett for barn å gå på døren og ta betalt for blomster eller andre småting som de ellers ikke ville kjøpt. Blomster er fortsatt likevel en fin ting å selge da det er veldig søtt, og eldre mennesker synes det er bra at barn ønsker å tjene raske penger, og kommer derfor mest sannsynlig til å støtte barn som ønsker å tjene raske penger.

tjene penger på å selge saft
tjene penger på å selge saft

Tips 2 – Tjen raske penger som barn ved å selge saft

Dersom du er barn og ønsker å tjene raske penger er å selge saft en perfekt mulighet. Dette er kun en mulighet som finnes for barn som ønsker å tjene penger, da voksene mest sannsynlig ville blitt sett rart på om de skulle solgt saft langs veien. Noen gode måter å tjene raske penger på via å selge saft, er å lage en bod langs veien, gå rundt på dørene til folk, eller dra på byggeplasser. Alle elsker å se barn som tjener raske penger og kommer derfor mest sannsynlig til å få flere kunder i løpet av få timer, hvor du kan tjene godt med raske penger.

tjene penger på å selge boller som barn får raske penger
tjene penger på å selge boller som barn får raske penger

Tips 3 – Bak boller hjemme og selg til naboene

Du kan tjene penger på å selge bakevarer til naboene dine. Du kan også tjene penger på bakevarene dine ved å tilby dem for salg på et lokalt bondemarked eller matbil. Kjøper du en pakke med boller som må tilsettes vann koster dette omtrent 20 kroner. Utfra denne pakken får du omtrent 20-25 boller som igjen kan selges for 10-20 kroner per stykk. Med dette kan du etterhvert skalere opp produksjonen og tjene mye penger raskt, selv som barn. Gå fra dør til dør eller sett opp en bod langs veien så har du gode muligheter til å tjene mye raske penger som barn.

gjør husarbeid hjemme og tjene penger
gjør husarbeid hjemme og tjene penger

Tips 4 – Gjør husarbeid hjemme og tjen penger som barn

Husarbeid er en enkel oppgave som mange mennesker er villige til å gjøre. Men sannheten er at det kan være en vanskelig jobb. Du må vaske toaletter, vaske klær og lage mat til familien din. Det kan være vanskelig å få endene til å møtes som husmor eller husmann når du ikke får betalt for arbeidet. Det finnes imidlertid måter du kan tjene penger på uten å forlate hjemmet ditt!

klipp plenen til naboen og få betalt
klipp plenen til naboen og få betalt

Tips 5 – Klipp plenen til naboene og få betalt

Hvis du ønsker å tjene raske penger som barn er det en fin ting å tilby naboene en klipp av deres hage. De har i tillegg mest sannsynlig sin egen gressklipper du kan låne til arbeidet, og på denne måten trenger du verken verktøy eller lignende. Men husk å hold deg litt ydmyk og fortell naboene dine at du ikke får penger hjemme, men at du gjerne vil gjøre noe for å tjene penger selv. På denne måten vil du se at mulighetene dukker opp over tid, og sånn tjener du penger som barn!

Oppsummering

Det er ikke alltid lett å tjene penger som barn, men ikke vær redd. Hvis du står på og er ivrig etter å tjene penger har du alle muligheter i verden. Du må gå din egen vei og ta kontakt med naboer og beskjenkte og høre om de har noe arbeid eller lignende du kan gjøre for de i bytte mot penger. Hvis du må, bank på dører og spør folk om de trenger hjelp rundt i huset. Tilby å ta oppvasken for et måltid, feie gulvet eller klippe plenen i bytte mot penger. Rengjøring av bad og gulv er også en fin måte å tjene penger på. Mange vet ikke at det finnes måter å tjene penger på for barn og vil derfor mest sannsynlig være støttende!

Lykke til med å tjene penger!

Lik og del
Facebook
Twitter
LinkedIn
Du kan også like disse!